Kunstnagels

Wanneer je kiest voor kunstnagels zijn er verschillende mogelijkheden. Voor iedereen is er wel een nagel die past bij je dagelijkse werkzaamheden, je persoonlijkheid en nog veel meer!

Naturel

Nagels die niet van echt te onderscheiden zijn. Wanneer je voor deze behandeling kiest zal ik bewust kiezen voor kleuren en producten die de natuurlijke nagels zo dicht mogelijk benaderen. Hiermee worden de nagels verlengd en verfraaid. Het doel van deze behandeling is veelal om de natuurlijke nagels te verstevigen zodat ze onder het kunstproduct door kunnen groeien waardoor het vervolgens mogelijk is ze te behouden. Deze behandeling is met name geschikt voor klanten die in representatieve beroepen werkzaam zijn of klanten die niet houden van felle kleuren.

French Manicure

Uiteraard bied ik ook de traditionele French Manicure aan. In principe is hierbij de vrije top wit van kleur en het nagelbed transparant roze. Hou je van kleurtjes? Dan is het ook mogelijk de vrije top in een andere kleur te kiezen.

Stiletto nagels

De stiletto nagel heeft een lange slanke punt en wordt steeds populairder. Deze vorm nagels wordt veelal gecombineerd  met Nail Art of Nail Design.